ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ


Μπορεί να μη γυρίζει αλλά σίγουρα είναι το ίδιο νόστιμος πόσο μάλλον να κάνεις γύρο μόνος σου αξία ανεκτίμητη!!!

ΥΛΙΚΑ

500 gr ΠΑΝΣΕΤΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΟ
(Αν θέλουμε κοτόπουλο βάζουμε μπούτι)

500 γρ ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΑΙΜΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΨΙΛΕΣ ΦΕΤΕΣ

1 κ.τ.γ. ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ

1 κ.τ.γ. ΣΚΟΝΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

1 κ.τ.γ. ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΓΛΥΚΟ 

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ 

1 ΠΡΕΖΑ ΡΙΓΑΝΗ

100 gr ΓΙΑΟΥΡΤΙ

1 ΝΤΟΜΑΤΑ ΩΡΙΜΗ

ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πολτοποιούμε το σκόδο σε ένα μούλτι με λίγο ελαιόλαδο ή το ψιλοκόβουμε.

κόβουμε την ντομάτα στη μέση και σε ένα μπολάκι τη στίβουμε με τα χέρια να βγάλει το χυμό της.

Βάζουμε τα κρέατα σε ένα σκεύος , προσθέτουμε το σκόρδο, τον χυμό της ντομάτας και όλα τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής.

Αφήνουμε τα κρέατα στο ψυγείο να μαριναριστούν για τουλάχιστον 3 ώρες.

Σε σχαροτήγανο, τηγάνι ή ακόμα και στο φούρνο ψήνουμε τα κρέατα και από τις 2 πλευρές.

Ψιλοκόβουμε τα ψυμένα κρέατα με ένα μαχαίρι και τα αναμειγνύουμε όλα μαζί.

Σερβίρουμε σε πιατέλα με πιτάκια, κρεμμυδι και τζατζίκι.


καλή όρεξη!!!!


TIPS-ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ