Υλικά για 2 άτομα
300 γρ. ζυμαρικά π.χ, κοχυλάκι ή στριφτά
1/2 φλ. του τσαγιού ελαιόλαδο
60 γρ. φιλέτα αντζούγιας
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
600 γρ. ψιλοκομμένα ντοματάκια
1/4 φλ. του τσαγιού κάππαρη
1/2 φλ. του τσαγιού μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
1/2 κ.γ. μπούκοβο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Τρόπος παρασκευής
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα φαρδύ τηγάνι, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε.Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τα ζυμαρικά) και βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία περίπου για 45 λεπτά μέχρι να γίνει μία πηχτή σάλτσα. Ανακατεύουμε περιοδικά.
Στο μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Μόλις είναι έτοιμα σερβίρουμε με τη σάλτσα από πάνω.
καλή επιτυχία!!!