ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ


Αν μαγειρεύεις σπίτι τουλάχιστον 3 με 4 φορές την εβδομάδα
 αποκλείεται να μην έχεις αυτά τα υλικά.

Υλικά

2 Πιπεριές 
100γρ. Κους Κους ή κάποιο είδους ζυμαρικού
220γρ. Νερό
1/2 Κρεμμύδι
30γρ. τοματοπελτές (προαιρετικά)
1 με 2 κ.σούπας ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο
αλατοπίπερο
1 κ.γλυκού μέλι ή 1 πρέζα ζάχαρη
80 γρ. αλλάντικο ή ψίχα απο κρέας που έχει μείνει απο χθες ή προχθές 
5 φρέσκα μανιτάρια σε φέτες (προαιρετικά)
50 γρ. τυρί κίτρινο τριμμένο ή φέτα

Εκτέλεση

1.Σε ένα κατσαρολάκι ή ένα βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι,τα μανιτάρια, την ψίχα ή το αλλαντικό. 

2.Αφού μαραθούν τα λαχανικά μας προσθέτουμε το τοματοπελτέ και το μέλι ή την ζάχαρη και τα ανακατεύουμε όλα μαζί ώστε να αναμειχθούν.

3.Προσθέτουμε το Κους Κους και το νερό, αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να βράσει για 4 με 5 λεπτά και το βγάζουμε στην άκρη.

4.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς, κόβουμε τις πιπεριές οριζόντια στη μέση και φροντίζουμε να βγάλουμε τους σπόρους.

5. Πασπαλίζουμε λίγο λάδι και ψήνουμε τις πιπεριές για 10 με 15 λεπτά μέχρι που να πάρουν χρώμα και τις βγάζουμε στην άκρη.

6.Τις γεμίζουμε με το μίγμα με το Κους Κους και πασπαλιζουμε με τυρί απο πάνω.

7.Ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά στον φούρνο.



      Καλή Επιτυχία..!!!