Θα θέλεις να επιβιβαστείς σε αυτά τα καραβάκια..
ΥΛΙΚΑ
2 Κολοκύθια
250 γρ. Μανιτάρια champignon(10 με 12)
Μισό κρεμμύδι
1 Σκελίδα σκόρδου
150γρ. Τυρί τριμμένο (μοτσαρέλα ή τσένταρ κατα προτίμηση)
50 γρ. Κρέμα γάλακτος(προαιρετικά)
4 φέτες μπέηκον χοντροκομμένο
Εκτέλεση
1.Πλένουμε και κόβουμε τα κολοκύθια οριζόντια κατα μήκος, (αφαιρούμε τις άκρες αν θέλουμε).
2.Τα αδειάζουμε με την βοήθεια ενός μικρού κουταλιού απο πάνω προς τα κάτω, (κρατάμε, στραγγίζουμε και ψιλοκόβουμε την ψίχα και την αφήνουμε στην άκρη).
3.Αλατοπιπερώνουμε τα κολοκύθια και ψήνουμε σε ένα ταψί για 10 λεπτά στους 190 βαθμούς στον αέρα.
4.Την ίδια ώρα ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια(ή τα περνάμε από μπλέντερ) και τα τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
5.Τα λαχανικά θα βγάλουν πολλά υγρά, οπότε τα τσιγαρίζουμε μέχρι να στεγώσουν.
6.Γεμίζουμε τα κολοκύθια με το μίγμα των μανιταριών, προσθέτουμε το τυρί, την κρέμα γάλακτος αν θέλουμε και το χοντροκομμένο μπέηκον και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
Καλή Επιτυχία..!!!