Mango Lassi (Μάνγκο Λάσι)


 Αν σου αρέσει η Ινδική κουζίνα ή τα καυτερά φαγητά τότε αυτό το 
smoothie θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος.




Υλικά (για 4 Ποτήρια)

                    2 Μάγκο ώριμα σε κύβους ή 400 γρ. κονσέρβα/κατεψυγμένο
200 γρ. χυμός Πορτοκάλι ή γάλα
200 γρ. γιαούρτι πλήρες
    3 με 4 κ.γλ. ζάχαρη 
                              4γρ. κάρδαμο φρεσκοτριμμένο ή σε σκόνη
φρέσκα φύλλα δυόσμου



Εκτέλεση

1.Τοποθετούμε όλα στα υλικά (εκτός του κάρδαμου) στο μπλέντερ.

 2. Χτυπάμε  περίπου για ένα λεπτό μέχριν να  ομογενοποιηθούν.

3. Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται ζάχαρη(εξαρτάται από το πόσο ώριμα ειναι τα μάγκο)

4. Σερβίρουμε συνήθως σε ποτήρι μεσαίου μεγέθους με χοντρό καλαμάκι.

5.Γαρνίρουμε με το κάρδαμο και τον δυόσμο και συνοδεύουμε το
spicy φαγητό μας με ένα δροσερό ρόφημα  που θα δόσει ισορροπία στη γεύση μας.

Καλη επιτυχία και Καλή όρεξη..!!!


TIPS-ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ