Mango Lassi (Μάνγκο Λάσι)


Tips
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την ζάχαρη με το μέλι για πιο υγιεινή και απαλή γεύση.
Για αυτούς που θέλουν το Mango Lassi ακόμα πιο δροσερό,αν δεν χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο
μάνγκο μπορούμε να προσθέσουμε 1 με 2 παγάκια.
Για πιο έντονη γεύση θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε και το κάρδαμο μαζί με 
όλα τα υλικά στο μπλέντερ.



Για την Ιστορία
Η λέξη Κάρδαμο προέρχεται  απο ένα είδους Ινδικού φυτού, και είναι ένα μπαχαρικό 
που χρησιμοποιήται σε ροφήματα,στο ρύζι, σε ζύμες για μπισκότα και ψωμιά όπου χαρίζει ένα απίστευτα μοναδικό άρωμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ