ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ


TIPS
Όσο πιο πολύ στεγνώσει το μίγμα στο στηγάνι τόσο καλύτερο και δεμένο θα είναι το αποτέλεσμα, αλλά
στην περίπτωση, που θέλουμε να αποφύγουμε την κρέμα γάλακτος μπορούμε να μην το αφήουμε να στεγνώσει τελείως.
Το καθάρισμα των Μανιταριών καλό είναι να γίνει με ένα υγρό πανάκι ή ένα βουρτσάκι.
Το μπέηκον μπαίνει προαιρετικά, οπότε αν το αφαιρέσουμε απο την συνταγή, την 


 συστήνω ανεπιφύλακτα και σε Χορτοφάγους.


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ