ΥΛΙΚΑ
1lt ΚΟΚΚΙΝΟ ΗΜΙΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
200gr ΜΕΛΙ
1 ΜΗΛΟ
1 ΦΛΟΥΔΑ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΑΡΥΦΑΛΟ
1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΑΣ
1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ (προαιρετικα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά.
- Ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να βγάλουν τα υλικά τα αρώματα τους.
- Πριν έρθει σε θερμοκρασία βρασμού το αφαιρούμε απο τη φωτιά.
- Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το αφήνουμε 10 λεπτά.
- Αφαιρούμε τα υλικά και το σουρώνουμε σε ψιλή σίτα.
- Σερβίρουμε ζεστό με ξύλα κανέλας