ΟΙΝΟΜΕΛΟ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ


TIPS
Το κρασί δεν πρέπει να βράσει, για να αναδείξει όλα τα αρώματα του. Επίσης, μπορούμε να βάλουμε αχλάδι, ξινόμηλο, λεμόνι κ.α.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙA:Το Οινόμελο έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα και ότι γνωρίζουμε για αυτό είναι καταγεγραμμένο από τον Ιπποκράτη καθώς και από αναφορές του σε αρχαία συμπόσια και μελέτες, που μας έχουν χαρίσει αρκετές πληροφορίες  για τις διατροφικές συνήθειες των αρχαίων Ελλήνων αλλά και την αξία του οίνου και του μελιού.