ΥΛΙΚΑ
4 ΜΕΤΡΙΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
2 ΚΑΡΟΤΑ
200gr ΠΑΡΙΖΑ
200gr ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ
2 ΦΥΛΛΑ ΜΕΝΤΑ Η ΔΥΟΣΜΟ
150gr ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ
ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τις πατάτες με ένα σφουγγαράκι καθαρό.
Βάζουμε τις πατάτες και τα καρότα να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν ,όχι να λιώσουν.
Μόλις βράσουν τα λαχανικά, τα στραγγίζουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες.
Κόβουμε σε κομμάτια ακανόνιστα τις πατάτες και τα καρότα.
Τοποθετούμε τα λαχανικά σε ένα μπόλ και προσθέτουμε την πάριζα και την γκούντα κομμένα σε κύβους.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και την μέντα και τα ρίχνουμε κ αυτά μέσα στο μπόλ.
Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και ανακατεύουμε.
καλή απόλαυση!!!
TIPS-ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ