Τόσο θρεπτική, τόσο νόστιμη, τόσο ιδιαίτερη σαλάτα που σε κάνει να νιώθεις άνθρωπος ''γεμάτος''.
ΥΛΙΚΑ
1 ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
1/2 ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
1/2 ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΟΜMΕΝΟ ΡΟΔΕΛΕΣ
3 ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΚΟΜMΕΝΑ ΡΟΔΕΛΕΣ
4 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ
1 ΚΑΤΣΑΡΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΠΡΑΣΙΝΟ
ΛΙΓΗ ΡΟΚΑ BABY
ΛΙΓΟ ΣΠΑΝΑΚΙ BABY
3 ΦΥΛΛΑ ΡΑΝΤΙΤΣΙΟ (προαιρετικά)
για τη σως
1 κ.τ.γ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
2 κ.τ.σ. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
2 ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ
ΠΙΠΕΡΙ
10ml ΚΟΝΙΑΚ (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανοίγουμε και καρυκεύουμε το κοτόπουλο με αλάτι, πιπέρι και λίγο λάδι.Ψήνουμε στο φούρνο ή στο σχαροτήγανο και από τις 2 πλευρές.
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τις σαλάτες μας με άφθονο καθαρό νερό και στραγγίζουμε.
- Ετοιμάζουμε τη σάλτσα, βάζοντας τα υλικά σε ένα multi και τα χτυπάμε καλά μέχρι να λιώσουν τα ραπανάκια.
- Κόβουμε τις σαλάτες με το χέρι και αναμιγνύουμε όλα τα ύλικα σε ένα μπόλ.Ρίχνουμε λίγη από τη σως, αλατίζουμε ελαφρώς και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε πάνω σε φύλλα ραντίτσιο.
καλή όρεξη!!!