cook and study

  • CATERING
  • SALAD BAR
  • STARTERS
  • SNACKS
  • FAST FOOD
  • SWETIES
  • THE BAR
  • THE CHEF

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΣΕ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ


Είναι βραδάκι, έχεις κρασάκι, έχεις καλή παρέα και απλά σου λείπει κάτι ελαφρύ να συνοδεύσεις όλη την κατάσταση.

ΥΛΙΚΑ

Για το πέστο

160gr ΠΛΑΤΥΦΥΛΛΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

100gr ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ

50gr ΚΑΣΙΟΥΣ(προαιρετικά)

150gr ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

200ml ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

Για τα σουβλάκια

1 ΠΑΚΕΤΟ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΤΥΠΟΥ CHERRY

1 ΠΑΚΕΤΟ ΜΙΚΡΑ BAMBOO STICKS

500gr ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΞΗΡΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ

ΠΛΑΤΥΦΥΛΛΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ξεκινάμε με το πέστο βάζοντας όλα  τα υλικά  στο multi ή σε ραβδομπλέντερ και τα χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα προσθέτοντας το ελαιόλαδο σιγά σιγά. Προσέχουμε να μην τα χτυπήσουμε πολύ ώρα, για να μην μαυρίσει το πέστο.
  2. Περνάμε στα σουβλάκια εναλλάξ  ντοματίνια-βασιλικο- μοτσαρελα-βασιλικο.
  3. Σερβίρουμε σε πιατέλα με dip πέστο.

απολαύστε ελεύθερα!!!

TIPS-ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Ετικέτες ΟΡΕΚΤΙΚΑ, ANTIPASTI
Νεότερη ανάρτηση Αρχική σελίδα

Αναζήτηση ...


Ταβάς

Υλικά 4 μεγάλα κρεμύδια κομμένα σε φέτες 8 πατάτες κομμένες σε μεγάλους κύβους 1,5 κιλό χοιρινό ή βοδινό κομμένο σε μεγάλους κύβ...


  • ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
  • Κυπριακές Φλαούνες
  • Ταβάς
  • ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ
  • ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ
  • ΝΤΟΝΑΤΣ (DOUGHNUTS)
  • ΦΙΟΓΚΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ΣΕΛΕΡΙ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ
  • ΚΕΙΚ ΜΗΛΟΥ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
  • ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΓΙΑΧΝΙ
  • ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΠΕΤΙΜΕΖΙ
  • CATERING
  • SALAD BAR
  • STARTERS
  • SNACKS
  • FAST FOOD
  • SWETIES
  • THE BAR
  • THE CHEF

Blogger Tips & Tricks

widgetsforblogs
Θέμα Παράθυρο εικόνας. Από το Blogger.