TORTILLA ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙΣΑΡΑ


TIPS
Μπορούμε να έχουμε έτοιμα τα υλικά μας από πριν και να τα συναρμολογήσουμε τελευταία στιγμή εκτός από το αβοκάντο γιατί μαυρίζει, εκτός και αν το βάλουμε σε ένα μπόλ με νερό και λεμόνι.Ακόμα την τορτιγια δεν θα πρέπει να την ψήσουμε πολύ ώρα γιατί μαυρίζει και ξεραίνεται. Τέλος σερβίρετε πολύ ωραία με σαλάτα ή πατατάκια τύπου doritos.






ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η ονομασία τορτίγιας προέρχεται από την ισπανική λέξη Torta, η οποία σημαίνει τούρτα. Οι Ισπανοί έδωσαν στις πίτες τορτίγιας αυτό το όνομα, όταν τις ανακάλυψαν τον 16ο αιώνα. Αρχικά, οι Μεξικάνοι χρησιμοποιούσαν τις πίτες τορτίγιας σαν ψωμί και τύλιγαν με αυτές διάφορα είδη γέμισης.

Δείτε τη συνταγή εδώ