Μπορούμε να έχουμε έτοιμα τα υλικά μας από πριν και να τα συναρμολογήσουμε τελευταία στιγμή εκτός από το αβοκάντο γιατί μαυρίζει, εκτός και αν το βάλουμε σε ένα μπόλ με νερό και λεμόνι.Ακόμα την τορτιγια δεν θα πρέπει να την ψήσουμε πολύ ώρα γιατί μαυρίζει και ξεραίνεται. Τέλος σερβίρετε πολύ ωραία με σαλάτα ή πατατάκια τύπου doritos.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η ονομασία τορτίγιας προέρχεται από την ισπανική λέξη Torta, η οποία σημαίνει τούρτα. Οι Ισπανοί έδωσαν στις πίτες τορτίγιας αυτό το όνομα, όταν τις ανακάλυψαν τον 16ο αιώνα. Αρχικά, οι Μεξικάνοι χρησιμοποιούσαν τις πίτες τορτίγιας σαν ψωμί και τύλιγαν με αυτές διάφορα είδη γέμισης.
Δείτε τη συνταγή εδώ
Δείτε τη συνταγή εδώ