Το λάδι θα πρέπει να είναι αρκετά καυτό για να γίνει κρούστα κατευθείαν. Επίσης το μείγμα της τεμπούρας δεν θα πρέπει να βγει πολύ σφιχτή.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ:Το σησαμέλαιο εξάγεται από τους σπόρους του φυτού Sesamum indicum, από το σουσάμι δηλαδή. Οι πολλές ευεργετικές ιδιότητές του ήταν γνωστές ήδη από την αρχαιότητα, ιδιαίτερα στην Ινδία από την 3η χιλιετία π.Χ. όπου το χρησιμοποιούσαν τόσο στην διατροφή τους όσο και για θεραπευτικούς λόγους. Αποτελεί το βασικό λάδι της Αγιουβέρδα, της πανάρχαιας παραδοσιακής ινδικής ιατρικής, και αναφέρεται ακόμη και στις Βέδες, τα ιερά κείμενα του ινδουισμού τόσο για την αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων υγείας, όσο και για την περιποίηση του σώματος και των μαλλιών.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ