Tips
Σιροπιάζουμε με κρύο σιρόπι σε καυτό γλυκό γιατί απορροφάται καλύτερα και γίνεται πιο τραγανό το φύλλο. Η προσθήκη του πορτοκαλιού θα δώσει μια ελαφριά αίσθηση δροσιάς στο γλυκό σας, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με λεμόνι.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Το γαλακτομπούρεκο είναι ένα κλασικό παραδοσιακό Ελληνικό γλυκό ταψιού παρότι το όνομα και το φύλλο έχουν επιρροές από τη γειτονική χώρα της Τουρκίας. Όπως θα παρατηρείτε παρασκευάζεται από υλικά που μπορούσε εύκολα να έχει μια οικογένεια σπίτι της χωρις υψηλό κόστος.