Σοκολατόπιτα με Peanuts

TIPS

 Μετά απο μισή ώρα περίπου ψησίματος βγάζουμε την σοκολατόπιτα απο τον φούρνο και τσεκάρουμε με ένα μαχαίρι στο κέντρο της σοκαλατόπιτας, το οποίο ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ να είναι λίγο υγρό τόσο που να κολλάει πάνω στο μαχαίρι και να μην ρέει σαν νερό.
Στην περίπτωση που η σοκολατόπιτα βγει αρκετά ρευστή και σπαέι εύκολα και δεν μπορούμε να κόψουμε σε μερίδες, την βάζουμε στο ψυγείο για 2 με 4 ώρες ώστε να σταθεροποιηθεί. Μετά την ψύξη μπορούμε και κόβουμε σε μερίδες και ζεστάινουμε κάθε φορά που θέλουμε να την σερβίρουμε ζεστή.