PORTOBELLO BURGER


TIPS
Όσο λιγότερο λίπος έχει ο μοσχαρίσιος κιμάς τόσο λιγότερο μπορούμε να το ψήσουμε.

Medium rare (4 λεπτά κάθε πλευρά) Medium (5 λεπτά κάθε πλευρά) Medium well (6 λεπτά κάθε πλευρά)Για αυτούς που προτιμάνε λιγότερο ψήσιμο στο κρέας τους θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι ακόμα  και αν αποσύρουμε από την φωτιά το κρέας, αυτο συνεχίζει να μαγειρεύεται, στην περίπτωση που μας φαίνεται ωμό απλά πρέπει να το αφήσουμε να ξεκουραστεί.Για τους ανυπόμονους που τσεκάρουν και τρυπάνε συνεχώς το κρέας  για να δουν πόσο ψημένο έιναι το κρέας  θα πρότεινα ένα θερμόμετρο μαγειρικής.