TIPS
Μπορούμε να βάλουμε όποιο ζυμαρικό θέλουμε.Ακόμα μπορούμε να προσθέσουμε άνιθο και ξύσμα λεμονιού στο τέλος για έξτρα άρωμα.Τέλος ένα καλό κόλπο είναι να βάλουμε μια κουταλιά από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά για περισότερη γεύση.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ:Ο Kiyoshi Kimura, ιδιοκτήτης της ιαπωνικής αλυσίδας εστιατορίων Sushi Zanmai, έσπασε κάθε ρεκόρ αγοράς ψαριού στην ιστορία.Βρέθηκε στην ψαραγορά του Τόκιο, Toyosu, και μετά από δημοπρασία κατάφερε να κάνει δικό του έναν σπάνιο γαλαζόπτερο (bluefin) τόνο βάρους 278 κιλών έναντι 333.600.000 γιεν, ποσό που μεταφράζεται σε €2.700.000.