Βάψιμο αυγών με φυσικό τρόπο


TIPS
Όση περισσότερη ώρα μείνουν στο νερό πού βράσανε τα αυγά μας τόσο πιο ζωηρό χρώμα θα έχουν.Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και με άλλα φυσικά υλικά όπως σπανάκι, κρεμμυδόφλουδα, πατζάρι, ρόδι.

Για την Ιστορία
Ξεχασμένα αυγά στο ψυγείο? Για να δεις πόσο φρέσκο είνα το αυγό σου, πάρε ένα μεγάλο μπολ με κρύο νερό και βύθισε το αυγό σου,αν μέινει στον πάτο μπορεί να καταναλωθεί αν ανέβει λίγο απο τον πάτο, καλό ειναι να τα καταναλωθεί σύντομα ενώ αν επιπλέει κοντά στην επιφάνεια του νερού πρόσεχε μη σου βγει κανένα πουλάκι..καλό θα είναι να πεταχτεί.

Διαβάστε εδώ τη συνταγή ...